Asfalteringen klar.

Nu kan ni parker på era p-platser och bommarna är igång.

Bommarna kan endast öppnas med fjärrkontroll eller med de mobilnummer som är registrerade. Ni som fortfarande inte har registrerat era nummer, kan komma på expeditionstider fram tills den 21/7.

Kamerabevakning i entréerna

Från och med den 1 juni 2022 kom kamerabevakningen i entréerna igång.

Brf Malmöhus nr 11 följer datainspektionens riktlinjer, sker det någon incident är det endast ordförande samt vicevärden som har tillgång till materialet. GDPR´s lagar och regler efterföljs.

Styrelsen

Registrering och asfaltering

Nu är det dags att registrera sig för att få tillträde av bommar till våra parkeringar.

Under vecka 26 (27/6–1/7) påbörjas 1: a etappen av asfaltering av parkeringen vid Kollegiegatan 1.

Vecka 27 (4/7–8/7) 2: a etappen vad gäller parkeringen vid Kollegiegatan 5

Vecka 28 (11/7–15/7) 3:e etappen vad gäller parkeringen Kollegiegatan 3 och 7

OBS! Under tiden går det inte att parkera på sin p-plats utan ni måste flytta era bilar.

De bilar som inte är borta vid asfalteringen kommer bogseras bort som ägaren själv får bekosta.

Expeditionen kommer hålla öppet kvällstider v.26-27-28 mån-ons kl. 18.00-19.00

Ni tar med ert blåa registreringsbevis och ifylld talong med ert namn och mobilnummer

Telefonnummer gratis – fjärrkontroll 700 kr

Viktig information till medlemmar som skall sälja sin lägenhet.

OBS! Från och med den 8 april har föreningen infört obligatorisk tillsyn av alla lägenheter som säljs. Ansvaret ligger både hos säljaren och mäklaren att boka in en tid för ett utförande innan styrelsen behandlar/godkänner en överlåtelse.                                                          Bokningen görs på Riksbo Förvaltning AB 0734-34 34 01.

Cykel-garage

Nu har vi fått både rätt på alla cyklar och rensat ut de cyklar som inte ska vara där. Vill man hyra en cykel plats, går det bra att komma ner på expeditionstider tisdagar och torsdagar. Kostande är 30 kr per månad och en tagg på 250 kr. (engångskostnad)                                                                                                  

Internet

Brf hoppas att medlemmarna är nöjda med internet från InfraCom. Routern ska kopplas in dosan i hallen. (bredvid telefonjacket)

.                                                                                                                                             Behöver ni hjälp med att koppla in routern, kan vaktmästarna hjälpa er i den mån de har tid, eller be någon granne hjälpa er.                                                                                                                                                    Fel på dosan eller routern kontaktas vicevärden Andreas 0703-07 00 61

Nyhet

Brf har nu en övernattningslokalen, som finns nere i källaren på Kollegiegatan 5f (Gavel, f.d. bastun) Lokalen har ett vardagsrum/sovrum, och wc/dusch. 2 bäddsoffor, 1 säng, 1 soffbord, tv-bänk och en tv. (5 sovplatser) Mer info under övernattningslokal.