Övernattningslokal

Övernattningslokalen finns nere i källaren på Kollegiegatan 5f (Gavel, f.d. bastun)      Lokalen har ett vardagsrum/sovrum, och wc/dusch. 2 bäddsoffor, 1 säng, 1 soffbord, tv-bänk och en tv. (5 sovplatser)

Lokalen får endast användas som tillfällig övernattning för medlems släkt och vänner. Det är inte tillåtet att hyra ut den i andra hand eller till personer som inte har en koppling till medlemmen. Max 8 vuxna personer får vistas i lägenheten.                                 

Föreningen håller med madrass, täcke och kudde. Hyresgästen får själv förse de sängar som används med örngott, påslakan och lakan samt medtaga handdukar.

Lokalen skall alltid städas efter användning, dammsugning och våttorkning av golv, avtorkning av bord och bänkar inklusive sanitetsporslin. Städutrustning inklusive kemikalier finns i lokalen.

Om lokalen lämnas i ostädat skick kommer föreningen att debitera bostadsrättshavaren den faktiska kostnaden för städfirma att städa dock lägst 1000 kronor.

Lokalen får boka rummet max tre nätter i rad.             

Incheckning kl. 14.00

Utcheckningsdagen kl. 12.00

                                      

Eventuella skador eller åverkan på lokalen ska ersättas av bostadsrättshavaren. Bostadsrättshavaren svarar i det sammanhanget även för skador som orsakats av andra som vistats i övernattningslokalen under hyrestiden 

Priset för att hyra lägenheten är 250 kr per dygn.

Bokning och betalning med Swish görs på expeditionen (123 255 63 63)

Övriga regler
Den bostadsrättshavaren som bokar gästlokalen är ansvarig för att reglerna följs under hyresperioden och att de som bor i gästlokalen visar hänsyn och inte stör grannar. Hänsyn gäller givetvis hela dygnet men är särskilt viktig att beakta mellan kl. 22.00–08.00

  • Rökning och husdjur är inte tillåtet i gästlokalen.
  • Gästlokalen får endast användas för ändamålet övernattning för gäster – inga fester, sammankomster eller annat är tillåtet.
  • Gästlokalen ska lämnas möblerna ska stå som de gjorde innan besöket.

Brf Malmöhus 11